Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Mrt4
Tom Vreken

De Schade afdeling... Tom Vreken

Wie is Tom Vreken?

Ik ben geboren in 1994 te Amstelveen. In 2001 verhuisd naar de Heerhugowaard en vervolgens in 2011 naar het landelijke Hoogwoud. In 2012 begonnen als stagiair binnen de verschillende afdelingen van Proteq.

Vervolgens als bijbaan gewerkt op de servicedesk en uiteindelijk als fulltime baan doorgeschoven naar de afdeling schade.

Om heel eerlijk te zijn weet ik niet meer precies hoe ik terecht ben gekomen bij Klap. In ieder geval heb ik de vacature gevonden via werkenbijklap.nl, waarschijnlijk via Google.

Hiervoor heb ik gewerkt bij Proteq (onderdeel van SNS Reaal) in de functie van junior schadebehandelaar. In verband met een naderende reorganisatie werden de jaarcontracten, die moesten worden omgezet in een vast contract, beëindigd.

Wat is je functie?

Schadebehandelaar/relatiebeheerder schade

Wat was je eerste indruk van Klap b.v.?

Een professionele organisatie met onderling een informele, gezellige sfeer. Een prima combinatie om je werk goed uit te kunnen voeren.

En klopt dit nog steeds?

Gelukkig wel.

Heb je leuke collega´s?

Jazeker, dat is helaas niet vanzelfsprekend bij iedere organisatie. Gelukkig heb ik tot nu toe alleen goede ervaringen gehad.

Hoe zie jij te toekomst?

Ik probeer mijn kennis te blijven ontwikkelen tijdens het werken. Momenteel vestig ik mijn aandacht op het behalen van de M&S modules (schadegerichte certificaten/diploma´s). Daarna zien we wel weer verder...