Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Aug28
Tecuna kaspers

Wie is Tecuna Kaspers?

Nieuwe medewerkster Relatiebeheerder Particulieren

Ik ben Tecuna, 42 jaar, en ik woon in Hoofddorp, samen met mijn dochter Noa van bijna 10.

Ik heb de afgelopen 10 jaar bij Achmea gewerkt als senior acceptant voor inkomensverzekeringen.

Nieuwe uitdaging

Ik heb het hier altijd erg naar mijn zin gehad maar wilde op een gegeven moment een nieuwe uitdaging. Ik heb toen een opleiding tot verkoopstyliste gedaan en wilde voor mijzelf beginnen. Het maken van een ondernemersplan en marktonderzoek is een geweldige ervaring geweest maar ik moest helaas concluderen dat het niet de juiste tijd is om daar mijn boterham mee te verdienen.

En dan komt de vraag; wat dan? Ik wilde toch wel heel graag terug de verzekeringen in, maar wilde graag werken bij een bedrijf met korte lijnen, waarbij je als werknemer nog het verschil kan maken. En toen kwam ik uit bij Klap!

Klap absoluut niet wollig

De presentatie van Klap maakte mij direct nieuwsgierig en enthousiast. Verzekeraars en assuradeurs worden nog steeds als wollig gezien maar die indruk maakte Klap absoluut niet.

Na twee erg ontspannen sollicitatiegesprekken kreeg ik het goede nieuws dat ik was aangenomen als relatiebeheerder particulieren!

Op mijn plek

Alhoewel ik al bezig was met WFT Schade Particulieren en Bedrijven is de particuliere verzekeringswereld totaal nieuw voor mij. Nu na ruim zes weken kan ik zeggen dat ik het een enigszins onder de knie begin te krijgen, mede door hulp van mijn alwetende collega´s :)

De sfeer is erg goed onder elkaar, er wordt hard gewerkt maar er is zeker tijd voor een geintje tussendoor. Ik voel me dan ook goed op mijn plek hier bij Klap!

Eind juli heb ik drie weken vakantie gehad. Naast bezoeken van onder andere pretparken, strand en bioscoop zijn we nog een midweek naar Parijs geweest. Nu ik weer terug ben, ga ik weer keihard aan de slag.