Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Feb16
Rosanne Smit

De eerste week van Rosanne Smit

Rosanne gaat op stage bij de afdeling Schade

Mijn naam is Rosanne Smit -ja, Volendam!-, 21 jaar en ik studeer Financial Services Management aan de Hogeschool voor Economische Studies, onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam. Na 2,5 jaar braaf (bijna) alle lessen te hebben bijgewoond, werd het toch echt tijd voor iets anders....

Eindelijk op stage

Gelukkig is een verplicht onderdeel in het 2e semester van mijn 3e leerjaar een 20 weekse meeloopstage, dus ben ik medio juli begonnen met mijn zoektocht naar een stageadres waar ik veel werkervaring op zou doen en waar ik ook tegelijkertijd een leuke tijd zou hebben.

Lang zoeken

Na een driemaandse zoektocht vielen alle puzzelstukjes eindelijk op z´n plaats tijdens de eerste ontmoeting met mijn "toekomstige" bedrijfsmentor Wilfred Jansen en personeelsadviseur Annelies. Ik vond op dat moment mijn nieuwe uitdaging die zou starten op 31 januari 2011 als junior schadebehandelaar.

Op 31 januari was het dan eindelijk zover. Behoorlijk zenuwachtig stapte ik na bijna 3 maanden vakantie te hebben gehad binnen bij Klap. Eenmaal binnen verdwenen mijn zenuwen binnen een mum van tijd. Alle medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en de sfeer is goed. Ik heb me nog geen moment ongewenst gevoeld. Ik ga dan ook met veel plezier iedere morgen naar dit stageadres, al valt het vroege opstaan nog niet altijd mee.

Ik vind het persoonlijk heel fijn dat ik veel inspraak heb in mijn werkzaamheden. De afgelopen week heb ik mij voornamelijk beziggehouden met de procesbeschrijving van een provinciale schade. Ontzettend interessant om te doen en geen dag is nog hetzelfde geweest. Ik weet zeker dat deze periode een hele positieve uitwerking heeft op mijn persoonlijke ontwikkeling en dus mijn toekomst!