Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Sep28
Rosanne Smit

Rosanne loopt stage op de schadeafdeling

"Ik had deze ervaring voor geen goud willen missen!"

De nuchtere Volendamse studente Rosanne Smit heeft 20 weken voor haar FSM-opleiding stage gelopen op de schade-afdeling van Klap.

Totaal geen spijt van keuze

Op een gegeven ogenblik werd ik voor de keus gesteld: ga ik op zoek naar een stageplek in de verzekeringswereld of kies ik toch voor het bankwezen? Dat de verzekeringswereld wordt geassocieerd met een saaie, grijze en oubollige omgeving weerhield mij er niet van toch mijn gevoel te volgen.

Via Google kwam ik terecht op werkenbijklap.nl. Na het lezen van de ervaringen van stagiairs die mij waren voorgegaan bij Klap, koos ik ervoor om een sollicitatiebrief te sturen, ondanks het ontbreken van openstaande stagevacatures op website destijds.

Een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad!

Verbetering organisatie

Gedurende deze eerste werkervaring in de financiële wereld was ik getuige van een ingrijpende ombouw van de organisatie. Dit was een bijzondere ervaring om mee te mogen maken. Klap, makelaars in assurantiën is in 2011 intern gesplitst in twee volledig gescheiden opererende bedrijven onder de namen ´Klap Makelaars´ en ´Klap direct´. Duidelijk een verbetering!

Zij hebben elk hun eigen marktbenadering, klanten en personeel, maar blijven onderdeel van de onderneming Klap. Ik vind het mooi om te zien dat omwille van de klant Klap een splitsing heeft aangebracht in haar bedieningsconcept, om zo op een efficiënte manier haar klanten te kunnen servicen op de wijze die het beste bij hen past.

Klap mentaliteit

Na 20 weken te hebben meegewerkt in deze organisatie waarbij maximale aandacht voor de klant voorop staat, heb ik ongemerkt deze Klap mentaliteit overgenomen. Deze persoonlijke ontwikkeling is voor mij van onschatbare waarde. Ik had deze ervaring voor geen goud willen missen!