Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Feb26
Myrthe

Stagiaire Mega - Myrthe - Mindy!!

Wie is Myrthe?

Ik ben Myrthe en mag mijzelf sinds een paar dagen een geïmporteerde Amsterdammer noemen.

Op de werkvloer is mijn bijnaam ´Mega Mindy´, ik denk omdat ik een Superwoman ben :)

Uitgedaagd

Van nature leg ik snel een klik met mensen die open staan voor gezelligheid en wat grapjes op de werkvloer; dan zit je hier helemaal goed. Met veel bewondering kijk ik naar mijn collega´s op afdeling Particulieren die altijd hard werken. Een gezellige babbel is hier altijd mogelijk, maar ook zeker zakelijk wanneer nodig.

Ik vind het heel leuk dat ik hier word uitgedaagd om alles uit mezelf te halen: het onderzoek vergt veel zelfstandigheid. Er is veel ruimte voor zelfontplooiing, iets waar ik een enorme voorstander voor ben.

Hoe heb je Klap gevonden?

Via de interne website van de Hogeschool van Amsterdam, waar ik Financial Services Management studeer, kwam ik terecht op de vacaturepagina. Ik was op zoek naar een uitdagende afstudeerstage en vond hier een afstudeervacature van Klap voor een onderzoek in Europese landen. Meteen gesolliciteerd!

Om maar meteen met mijn neus in de boter te vallen mocht ik twee dagen mee voor het Klap uitje naar Valkenburg; overleefd gelukkig. De volgende dag had ik spierpijn in mijn buik van het lachen. Weer een geweldige ervaring rijker…!!

Vertel eens wat meer over jezelf

Twee jaar geleden heb ik 8 maanden in Sydney, Australië gewoond voor mijn meewerkstage en om te reizen. Momenteel woon ik in Amsterdam en fiets ik elke ochtend naar Klap. De eerste ochtend op de fiets naar mijn werk was ik verdwaald en zat ik rondjes te fietsen op de Westelijke eilanden, hier worden nog steeds dagelijks grappen over gemaakt.

Naast mijn 40-urige werkweken bij Klap train ik voor hardlopen, of drink ik een borrel na het werk in de stad. Daarnaast word ik nog weleens gespot met mijn grote camera om mijn nek om mooie momenten te fotograferen. Ik was dan ook de enige bij het Klap uitje die als toerist rondliep om Valkenburg vast te leggen…

Al met al: in een korte tijd gehecht geraakt aan dit bedrijf!