Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Feb28
Klap auto oldtimer

Michelle, nieuw en toch ook oud vertrouwd

Stel je eens voor, wie is Michelle?

Michelle, nieuwe en toch ook oude vertrouwde medewerkster op de schade afdeling!

Ik ben 30 jaar oud en ik woon samen met mijn man in een appartement in Middenmeer. In de weekenden zijn we vaak te vinden in Andijk waar we een recreatiewoning hebben.

Loopbaan van Michelle

In Hoorn heb ik een beroepsopleiding Bank en Verzekeringswezen gevolgd. Na mijn opleiding te hebben afgerond ben ik in dienst gekomen bij mijn laatste stageadres, een kleine Onderlinge Verzekeringsmaatschappij in Hoorn.

Hier werkte ik als medewerkster polisadministratie en stond ik klanten te woord aan de receptie. Inmiddels had ik ook het vakdiploma, het oude assurantie-B, gehaald, zodat ik me verder kon gaan ontwikkelen. Om deze reden ben ik toen in de detachering gaan werken. Dit heb ik meer dan 5 jaar gedaan. In het begin werkte ik op de polisadministratie van verschillende verzekeringsmaatschappijen en moest voornamelijk helpen werkachterstanden weg te werken die er waren ontstaan na het overstappen op een nieuw computersysteem.

Toen ik op een opdracht zat in Amersfoort op de afdeling polisadministatie is me gevraagd of ik tijdelijk een collega wilde vervangen op de Schadeafdeling, doordat zij met zwangerschapsverlof ging. Dit vond ik ontzettend leuk! Twee andere collega´s hebben me toen begeleid en zo ben ik erin gerold.

Daarna werd ik alleen nog als schadebehandelaar op opdrachten geplaats. Ik had veel plezier in mijn werk binnen de detachering, alleen de vaak lange reistijd begon me op te breken. Daarom heb ik begin 2013 mijn baan opgezegd. Op dat moment had ik nog geen ander werk. Mijn oog viel toen op een tijdelijke functie als Schadebehandelaar die bij Klap openstond.

Hier mocht ik per mei 2013 begonnen. Na 5 maanden liep mijn contract af. Op dat moment had ik nog geen andere baan.

Ontspannen vakantie

Mijn man en ik hadden eerst nog een vakantie naar Tenerife op de planning staan en ik had besloten daarna weer actief op zoek te gaan naar een andere baan.

Toen werd ik gebeld!

Ongeveer een maand na mijn thuiskomst was er een functie in Alkmaar op mijn pad gekomen en op dat moment belde ook Karel (manager Klap bv) mij en vroeg of ik interesse had om terug te komen. En dat had ik zeker! Tijdens de vijf maanden dat ik bij Klap op de Schadeafdeling had gewerkt, heb ik het erg naar mijn zin gehad! Daarbij waren er nog meer voordelen, zoals de locatie: aan het IJ in Amsterdam en het bedrijf is erg gemakkelijk bereikbaar!

Leuke en lange samenwerking

Ik ben daarom erg blij dat ik per januari weer in dienst kon komen bij Klap en hoop op een leuke en lange samenwerking!