Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Jan1
Koen Dorreboom

Koen Dorreboom, wie is dat?

Financieel- hypotheekadviseur

Mijn naam is Koen Dorreboom, geboren te Amstelveen. Ik ben zeer gelukkig getrouwd met Marieke en in 2011 zijn wij de trotse ouders geworden van onze dochter Loïs. In Augustus is zij inmiddels al weer 3 jaar geworden. We wonen in Amsterdam - Rivierenbuurt - en hoeven hier nooit meer weg!

Ik vind het dan ook heerlijk om te wonen en werken in deze fantastische stad.

Wat doe je precies bij Klap?

Ik ben sinds maart 2014 werkzaam bij Klap en de functie die ik bekleed, is die van Financieel Adviseur met de nadruk op Hypotheekadvies. Mijn werkzaamheden hebben betrekking op de financiering van aangekochte woningen en het omzetten van bestaande hypotheken. Daarnaast ben ik ook bezig met beheerverzoeken van klanten. De verschillende soorten klanten en werkzaamheden geven mij ontzettend veel voldoening. Geen klant en / of advies is hetzelfde!

Waarom Klap bv?

Na wat aanvullende diploma´s te hebben behaald en behoorlijk wat jaren werkzaam te zijn geweest in deze branche was ik opzoek naar een nieuwe werkomgeving. Ik ging op zoek naar assurantiekantoren in Amsterdam - omdat dit de leukste en meest bewegelijke markt is om te werken - die openstonden voor een samenwerking (ik wilde als ZZP-er starten).

De site van Klap trok door zijn professionele uitstraling direct mijn aandacht. Na mezelf verder verdiept te hebben in het bedrijf sprak mij ook de diversiteit en de historie van Klap enorm aan. Het toeval wilde dat er een vacature openstond en heb hier dan ook op gereageerd. Starten als ZZp-er heb ik uiteindelijk overboord gegooid en gekozen voor een nieuwe uitdaging bij Klap.

Heb je altijd al hypotheekadviseur willen worden?

Nee, deze wens had in niet toen ik nog naar school ging. Mijn droom was om een eigen sportwinkel te beginnen (goed idee... want daar zijn er nog niet zoveel van :)

Pas op latere leeftijd had ik door wat mij echt leuk leek. Mensen kunnen adviseren bij (waarschijnlijk) de grootste aankoop van een leven. Om deze switch een kans van slagen te kunnen geven, ben ik begonnen met het volgen van de juiste studies en zo ben ik in deze branche terecht gekomen. Na voor een grote verzekeraar en een kleine tussenpersoon te hebben gewerkt, heb ik hier nu een mooie middenweg in weten te vinden, namelijk werken bij een groot assurantiekantoor.

Hoe zijn je collega´s?

Het leuke aan de collega´s is dat ook zij erg divers zijn. Mannen, vrouwen, jong, minder jong... alles loopt hier rond. Daarbij is het ook nog eens zo, dat de mensen die bij Klap werken, dit ook al een geruime tijd doen. Dit zegt veel over de kwaliteit van de collega´s en de werksfeer binnen Klap.

Vakantieplannen?

Inmiddels 2 vakanties achter de rug. Eind mei naar Zakynthos geweest (echt een aanrader) en het jaarlijks terugkerende kampeerfestijn in de Ardennen zit er inmiddels ook weer op. 2e week van september, nog een weekje naar Ibiza geweest en JA dit was weer een heerlijke vakantie.

Ik kan er weer tegen aan in 2015!