Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Jun6
Concert

Klap uitjes!

Ondernemen op het werk, maar ook daarna

Naast het hard werken bij Klap bv, worden er ook veel leuke uitjes georganiseerd zoals koken met Kerst, naar Holland Zingt Hazes en heel hard lopen van Dam tot Dam.

Kookfabriek

Zo waren we met de Kerst naar de Kookfabriek in Amsterdam. Hier werden we in vier groepen verdeeld van ongeveer 10 personen en kregen we, voor zowel de mannen als de vrouwen, lachwekkende kookschorten aan. Vooraf kregen we een heerlijke amuse en werd er een en ander uitgelegd.

Koken met Kerst, mooie schort :)

Het was de bedoeling om met elkaar de lekkerste en beste gerechten te maken van de ingrediënten die daar klaar stonden voor ons. Het was een echte strijd en er werd gelachen, gedronken maar vooral gekookt. De jury mocht uiteindelijk bepalen welk team het beste samenwerkte en de meest smaakvolle gerechten had bereid. Tussendoor was er nog een wijnproeverij en werden de lekkerste wijnen gepresenteerd.

Koken met Kerst

Tot slot mochten we met z´n alle aan tafel om van ons heerlijke voor- hoofd -en nagerecht te genieten. Iedereen kon elkaars gerechten proeven en de meningen waren zeer verdeeld over wie nu de lekkerste Tiramisu of Ratatouille had gemaakt, er werd dus nog lang nagetafeld.

Klapuitje naar Hazes

Holland zing Hazes!

Jorg en Karel zingen met Hzes

Eind februari zijn we met z´n alle naar de Holland Zing Hazes gegaan. Eerst op kantoor heerlijk Surinaams gegeten en daarna gingen we naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Het was een hele gezellige mee zing avond. De foto´s zeggen genoeg!

Klap zingt mee met Hazes

Van Dam tot Damloop voor het goede doel

Ook zetten wij ons als bedrijf in voor War Child; we zijn business partner en organiseren jaarlijks een activiteit om War Child te steunen. Afgelopen zomer hebben wij ons opgegeven om met tien medewerkers mee te doen aan de Dam tot Damloop. Met deze loop hebben wij geld in gezameld voor War Child.

Hardlopen voor Warchild

Daarnaast zijn we natuurlijk allemaal flink aan het trainen geraakt en hebben de meeste medewerkers boven verwachting gelopen. Ondanks blessures heeft iedereen de eindstreep gehaald. En het team voor september 2014 is alweer bekend! Ook dit jaar lopen wij weer mee met de Dam tot Damloop. Dus naast het werken, borrelen en dansen zijn wij ook een erg sportief bedrijf!