Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Apr15
Ashley Lahnstein

Klap Academy: Ashley Lahnstein

Alhoewel velen bij mijn voornaam automatisch denken aan een dame

Na een plezierig en interessant sollicitatiegesprek kreeg ik iets anders voorgesteld dan ik had verwacht...

Even voorstellen

Aangenaam, Ashley Lahnstein is de naam. Alhoewel velen bij mijn voornaam automatisch denken aan een dame, betreft het hier toch echt een heer. Geboren in Hoorn en groot gebracht in een pittoresk dorpje waar iedereen elkaar ken. Zeer gelukkig in de liefde en met een huisje in het vooruitzicht.

Sinds september 2014 ben ik werkzaam bij Klap als de 4e Klap Academy trainee. Na in de advocatuur en verzekeringswereld te hebben gewerkt, kwam ik er al snel achter dat een combinatie van beide mij het meest aansprak. Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht springen er bij mij uit en mensen helpen is mijn passie. Slechts de werkervaring ontbrak nog en toen kreeg ik een kans bij Klap.

En toen kwam Klap op mijn pad

Van oud collega´s had ik goede dingen over Klap gehoord, en ook vaak passeerde Klap de revue tijdens mijn werkzaamheden. Na een leuke tijd bij de Brandafdeling, bij de Noord Hollandse, bleef Klap toch in mijn hoofd zitten en besloot ik de gok te wagen en te solliciteren op de vacature Schadebehandelaar.

Na een plezierig en interessant sollicitatiegesprek kreeg ik iets anders voorgesteld dan ik had verwacht: een traineeship bij Klap Academy. Dit leek mij de perfecte mogelijkheid om lerend veel ervaring op te doen. En daarnaast de benodigde certificaten te halen, zodat ik een gedegen professional in verzekeringen kan worden.

Klap Academy

Als trainee krijg ik alle mogelijkheden en ruimte om te leren en mijzelf als persoon te ontwikkelen. Na een week bij de afdeling Administratie en enkele maanden bij de afdeling Particulier, is de tijd aangebroken om op wat bekender terrein te werken: de afdeling Schadebehandeling. In 18 maanden tijd zal ik alle facetten leren van de verschillende afdelingen binnen Klap. Hierdoor leer ik veel in korte tijd, leer ik de mensen goed kennen en heb ik de tijd om alle certificaten te behalen.

De collega´s

Over collegialiteit heb ik niets te klagen. Iedereen staat hier voor elkaar klaar en we helpen elkaar graag. Daarnaast beschikken mijn collega´s over ontzettend veel kennis die zij graag delen. Ze werken met passie, dat merk je gelijk. Bovendien komt deze passie het werk en de klanten ten goede.

Vakantieplannen

Naast werk ga ik graag op vakantie. Vorig jaar ben ik met mijn vriendin naar Veneto gegaan om al het moois van Italië te bewonderen. Daarnaast gaan wij ieder jaar naar Engeland voor familie en wat ontspanning. Ontspannen doe ik ook met motorrijden en daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool om te boksen en aan Braziliaanse Jiu Jitsu te doen. Dit jaar wellicht geen vakantie, want voor ons huisje moet nog veel gebeuren. Van schadebehandelaar naar Bob de Bouwer met zijn Wendy of wellicht meer richting Buurman en Buurman.