Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Sep21
Jessie

Jessie Zutt, Directie Assistente

Jouw aanspreekpunt als je solliciteert bij Klap

Jessie is het eerste aanspreekpunt voor onze sollicitatieprocedures en zorgt ervoor dat deze snel en vlekkeloos verlopen. Maak kennis met haar, dan zie je meteen wie jouw eerste contactpersoon is tijdens de sollicitatieprocedure.

Even Voorstellen

Ik ben sinds augustus 2010 in dienst bij Klap als directie assistent. De zelfstandigheid, variatie, uitdaging in mijn functie en de gezellige sfeer zijn voor mij belangrijke drijfveren; ik heb het erg naar mijn zin bij Klap.

Sinds september 2012 heb ik er een extra uitdaging bij gekregen en ga ik directielid Jan Willem Bredius ondersteunen bij de uitvoering van alle P&O werkzaamheden. Gedurende de sollicitatieprocedure ben ik het aanspreekpunt voor zowel sollicitanten (jij??) als managers binnen Klap. Via social media breng ik nieuws over Werken bij Klap en vacatures de digitale wereld in. Ik ben mede verantwoordelijk voor opleidingen en de arbeidsvoorwaarden binnen de organisatie. En ik krijg ruimte om ook nieuwe taken op te pakken. Voor mij het ideale plaatje.

Vakantie

Na een heerlijk weekje Ibiza, ben ik er helemaal klaar voor om met deze nieuwe functie te beginnen. Doordat ik deze functie kan combineren met mijn huidige taken heb ik nu een zeer afwisselende baan en is geen dag hetzelfde. Ik heb er erg veel zin in en kijk er naar uit om misschien wel met jou de sollicitatieprocedure aan te gaan!

Lees ook: Interview met Jessie, Directie Assistente