Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Aug11
Jessie Zutt, Directie Assistente

Interview met Jessie, Directie Assistente

Vogelspinnen, Pacha, vier heren en een kwartiertje auto

Rustig is het niet bij Klap. Het is er altijd ´gemoedelijk hectisch´ en er is veel te doen. Om de administratieve werkzaamheden van de directie te verlichten en in goede banen te leiden, is Jessie sinds augustus 2010 aangetrokken. Wie is zij?

Wie ben jij eigenlijk?

Ik ben Jessie Zutt (26 jaar) en woon nu 2 jaar met veel plezier in Warmenhuizen, een dorpje boven Alkmaar.

Toen en nu

Een vriendin van mij, kwam de vacature van Directie Assistente tegen op het internet en dacht meteen aan mij! Via Hyves kreeg zij een bericht dat er nieuwe vacatures waren.

Voordat ik bij Klap terecht kwam, was ik Productieassistent / Officemanager voor Mylocker. Mylocker biedt lockers aan op grote evenementen en festivals zoals Solar Weekend en Pleasure Island. Achter de schermen regelde ik alles en zorgde ik ervoor dat alles in goede banen werd geleid.

Ik ben een regelaar, dus ik voelde wel wat voor de functie van Directie Assistente.

Hoe was je eerste dag? Zijn ze aardig voor je geweest?

Ja het was erg leuk! Ik werd op gevangen door een collega van de Volmacht afdeling en zij heeft mij, samen met nieuwe manager Volmacht (het was ook haar eerste dag) aan iedereen voorgesteld. Het zijn wel erg veel namen om te onthouden, maar ik doe m´n best... Er was ook een kennismakingsschema voor mij gemaakt, zodat ieder uur was ingevuld. De dag was ook zo voorbij!

Wat houdt je functie in?

Ik ben Directie Assistent voor de vier directeuren van Klap. Ik plan hun afspraken in, zorg dat alle bezoekrapporten worden afgewikkeld, ontvang hun bezoek en daar waar de heren tijd te kort komen, help ik ze met het regelen van allerlei zaken.

Ik verwacht dat ik op den duur erg veel werk uit handen ga nemen van de directie, zodat zij het een stuk rustiger krijgen, en dat mijn dag ook lekker vol zit. Ik kan nog erg veel leren op gebied van verzekeringen, aangezien dit nog echt helemaal nieuw is voor mij.

Is het te doen met het reizen naar en van je werk?

Het valt mee, ik moet eerst een kwartiertje met de auto, daarna 40 minuten met de trein. Dat Klap in de binnenstad zit natuurlijk ideaal, erg handig als ik nog even wil shoppen!!!

Het is nog volop zomer. Heb je nog vakantieplannen?

Nee, ik ben net in januari een maandje naar Brazilië geweest. Begonnen in Rio, daarna een vriend bezocht in Ouro Preto, dat is 8 uur rijden vanaf Rio... Later ben ik afgereisd naar Sao Paulo en de Iguasu watervallen.

In Sao Paulo wilden we graag naar de Pacha, er was een Summerfestival met meer dan 100 verschillende DJ´s, Voor de gein had ik een oude collega ge-sms´t of hij nog wat kon regelen en uiteindelijk stonden we zelfs op de gastenlijst!

Ik ben ook nog de Amazone in geweest (inclusief krokodillen, vogelspinnen en roze dolfijnen) en tot slot heb ik twee weken Carnaval gevierd in Salvador ...echt een aanrader voor iedereen.