Verzeker jezelf van een uitdagende baan!
Werken bij Klap logo
Jul22
Diane Vellinga

Diane Vellinga, onze nieuwe pensioenadviseur

´Ik werd direct opgenomen in de Klap-familie´

Mijn naam is Diane Vellinga, ik woon samen met mijn man Theo en dochter Demi in Purmerend. Sinds 1993 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche en heb ik eigenlijk alle kanten van dit vak gezien.

Uiteraard ben ik begonnen op de postkamer en heb mezelf door het volgen van de nodige opleidingen ´opgewerkt´ tot waar ik nu ben: Collectief pensioen adviseur.

Allround

Al gauw werd duidelijk dat het adviseren (in de ruimste zin van het woord) mij zeer goed beviel. Toen ik bijna 12 jaar als allround adviseur werkzaam was bij een groot volmachtbedrijf in Hoorn en men daar de verzekeringsportefeuilles verkocht, was er geen mogelijkheid meer voor mij om de klanten de adviseren. Ik heb toen meteen besloten om mijn carrière ergens anders voort te zetten.

Werk = Hobby

Naast mijn werk ben ik, namens het Nibe-SVV, een aantal jaren docent van de Wft-modules geweest. Ook ben ik examencommissielid SEFD geweest voor Wft-Leven/Beleggen.

Mijn werk is dus eigenlijk ook een beetje mijn hobby.

Wat doe je precies bij Klap?

Sinds 1 juni 2013 werk ik als collectief pensioenadviseur. Pensioen is een moeilijke materie en het is belangrijk dit in begrijpelijk Nederlands te kunnen vertalen. Het geeft mij ontzettend veel voldoening als de klant na mijn advies en uitleg, aangeeft dat hij het nu ´eindelijk´ snapt. Er is de afgelopen tijd zoveel gebeurd in pensioenland en het einde is nog lang niet in zicht!

Werksfeer bij Klap

Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Klap. Er hangt een leuke (werk)sfeer en de collega´s zijn heel behulpzaam. Nieuwe medewerkers worden direct opgenomen in de ´Klap-familie´. Ik voel mij dus als de spreekwoordelijke vis in het water.